KG Trainingen
(success)

  KG Trainingen

  Een terugblik

  Na mijn studie aan de Pedagogische Academie heb ik een jaar als Au-Pair in Engeland gewoond. Ik kreeg het reisvirus te pakken en startte daarna bij Martinair. Ik werd intercontinentaal purser en was ook flightsafety-trainer bij Martinair. Na twaalf jaar ging ik freelance aan de slag bij de Koninklijke Luchtmacht op de KDC-10 als purser. Daarnaast werkte ik als docent Communicatieve vaardigheden en Luchtvaartdienstverlening aan Hogeschool TIO in Utrecht.

  KG-Trainingen

  In 2002 heb ik mijn eigen trainingsbureau opgericht: KG-Trainingen.

  Mijn eerste grote opdrachtgever was (en is nog steeds) de KLM. Verder ben ik actief als trainer bij o.a. verschillende gemeentes (w.o. gemeente Amsterdam), de Belastingdienst, KPN, Albert Heijn, Etos, Blokker, McDonald's,

  Naast mijn PABO-diploma heb ik de vakopleiding voor trainers van Karin de Galan gevolgd en mijn PDA (Pedagogisch didactische aantekening voor MBO docent) behaald.

  Wat kan ik voor je betekenen?

  Als ervaren trainer denk ik graag mee bij allerlei verschillende opleidingsvragen. Of het nu gaat om een communicatietraining, een coaching-of opleidingstraject voor leidinggevenden, een workshop klantgerichtheid of een train de trainer opleiding.

  Ik ben flexibel inzetbaar en geef in-company trainingen of verzorg trainingen op een locatie naar keus. Je kunt rekenen op een betrokken trainer met een uitgebreid professioneel netwerk. Ik breng graag positieve energie in interactieve trajecten met een constante link naar de praktijk van mijn deelnemers.

  Een training van KG Trainingen kenmerkt zich door:

  · Een uitgebreide intake waarin ik de training co-creëer met een aantal deelnemers

  · Een op maat gemaakt voorstel waarin ik duidelijk mijn aanpak uitleg

  · Een training waarin de deelnemer centraal staat

  · Een training waarin humor, interactie en leerplezier kernwoorden zijn

  · De focus te leggen op de ‘opbrengst van de training’ en de transfer naar de werkpraktijk van de deelnemers

  mevrouw Karin Grijff - Lutgendorff
  k.grijff@kg-trainingen.nl
  T. 06 53 71 61 91

  KG Trainingen
  Duivenslaagte 4
  8346 KH de Bult

  http://www.kg-trainingen.nl

  KG Trainingen