Jac. Bongers
(success)

  Jac. Bongers

  Jac Bongers Dranken voor warme dranken, koude dranken en meer

  Jac. Bongers Dranken is één van de grootste zelfstandige drankengroothandels van Nederland. Bekend om zijn totaalpakket gesteund door de grootste brouwerij van de wereld: bier, wijn, gedistilleerd en frisdranken. De hoofdvestiging van Jac. Bongers bevindt zich in Nijmegen, maar vanuit de vestiging op bedrijventerrein Groot Verlaat te Steenwijk bedient Jac. Bongers de regionale markt. Vanuit deze vestiging is Jac. Bongers ook graag de leden van de Business Club Steenwijkerland van dienst.

  Wat kan Jac. Bongers voor u betekenen?

  Jac. Bongers. heeft een uitgebreid assortiment. Voor o.a. Rombouts koffie, thee en koffietoebehoren, frisdranken, melkproducten, gedistilleerd, wijn en producten als Cup-a-Soup en zoetwaren bent u bij Jac. Bongers aan het juiste adres.

  Bezorging

  Nooit met lege handen lopen. Een gouden regel in de horeca, maar geldt ook bij Jac. Bongers Dranken. De doorlooptijden van bestelling tot bezorging zijn kort. Uw bestelling wordt altijd op de eerstvolgende route dag meegenomen. Producten nog eerder nodig? Kom dan (na bestelling telefonisch 024-3488220 ) bij Jac. Bongers in Steenwijk langs en haal daar uw producten op.

  Besparingsberekening

  De producten van Jac. Bongers kunnen tegen scherpe tarieven aan BCS-leden aangeboden worden. Jac. Bongers maakt graag voor u een aanbieding voor levering van warme dranken, koude dranken en overige producten. Interesse? Neem contact op met Bert de Boer, commercieel manager noord via  06-54366641 of Maik Cordes (06-51905819).

  de heer Bert de Boer
  info@bongersdranken.nl
  T. 024 34 88 220

  Jac. Bongers
  Koematen 26
  8331 TK Steenwijk

  http://www.bongersdranken.nl/home/

  Jac. Bongers