Feestelijke bijeenkomst in openluchttheater Tolhekke

Feestelijke bijeenkomst in openluchttheater Tolhekke

Datum
06-07-2021
Tijd
18:00 - 23:00 uur
Locatie
Openluchttheater Tolhekke, Oldemarktseweg 233 in de Basse

Afgelopen jaar hebben wij nagenoeg geen bijeenkomsten kunnen organiseren en dat hebben we gemist! Verbinden van ondernemers staat bij de Business Club Steenwijkerland centraal. 

Inmiddels zijn er diverse versoepelingen geweest en de verwachting is dat er nog meer versoepelingen aankomen. We hebben u altijd aangegeven dat 'zodra het weer mag en kan' wij een grote bijeenkomst voor onze leden zouden organiseren. En het moment is daar! 

Graag nodigen wij u en uw partner uit voor een feestelijke BCS bijeenkomst op dinsdag 6 juli. De bijeenkomst vindt plaats bij openluchttheater Tolhekke. 


Programma

 • 18.00 uur    Inloop

 • 18.15 uur    Hapje en drankje
  In een festival opstelling serveren diverse lokale bedrijven u heerlijke gerechten. 

 • 19.30 uur    Openluchttheater 'Heb ik even geluk!'

  Hoe kun je bij jouw organisatie werken aan meer plezier op het werk? Wetende dat het dan (nog) beter gaat? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Heb ik even geluk!’. 
   
  Werkgeluk is tegenwoordig echt een ding bij bedrijf. Na corona helemaal! Want hoe gaan we met elkaar om op het werk als het even spannend is? Over dat actuele en urgente thema gaat de solovoorstelling van Ewald van Kouwen, aanvoerder van de beweging Positief Coachen. 
   
  In ‘Heb ik even  geluk!’ blikt het personage Maarten terug op hoe bij het bedrijf, waar hij in dienst is, een jaar lang gewerkt is aan meer plezier op het werk. Dat bleek nog niet zo eenvoudig! De directeur had het besloten, maar het moest wel op zijn manier. De manager, van de afdeling waar Maarten werkt, denkt zelf dat ze een goede leidinggevende is maar trapte in alle valkuilen. En de directe collega van Maarten liep maar te klagen...

 • 20.15 uur    Napraten onder het genot van een drankje

 • 21.00 uur    Halve finale EK Voetbal
  Op een groot scherm wordt de halve finale van het EK Voetbal getoond. Helaas zonder oranje...


Openlucht Theater Tolhekke brengt theater van binnen naar buiten.
Op de prachtige groene ligweide van zwembad Tolhekke, nabij Oldemarkt, zal deze zomer door InterStage uit Meppel, een groots podium met tribune gebouwd worden met maar liefst 500 tot 800 zitplaatsen. Bezoekers gaan genieten van topacts, dichtbij huis! Zowel regionale bekenden als artiesten van landelijke statuur zullen hun opwachting maken. Natuurlijk worden de geldende richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Door een A-categorie openluchttheater te combineren met de nodige vitamine Z(on), waar we allemaal zo aan toe zijn en door de locatie om te toveren tot een feestelijk decor, creëert Rabo Theater De Meenthe hiermee een totaal beleving in zomerse sferen.