Nu te bestellen: Bjorn, arbiter, ondernemer, inspirator

Nu te bestellen: Bjorn, arbiter, ondernemer, inspirator

Geplaatst: 21-11-2017

Vrijdag 10 november hebben we genoten van het Business Gala. In de pauze van het Business Gala was er een signeersessie met Björn Kuipers. Hij signeerde het boek Björn, arbiter, ondernemer, inspirator, dat over hem is geschreven. Een prachtig boek.

 Wilt u het boek kopen? Het gesigneerde boek is nu te bestellen via info@bcsteenwijkerland.nl

 Mail ons uw gegevens en het aantal exemplaren dat u wilt ontvangen, dan zorgen wij dat de uitgever u de boeken toestuurt.

 De prijs van het boek is € 20,-- en de opbrengst komt in het geheel ten goede aan De Club van 100. Waarom? Lees hier een citaat van Björn:

 “De oprichter en drijfveer achter deze stichting is Marc Benninga, kinderarts maag-darm-leverziekten in het AMC én ex-hockey international. Marc staat binnen ons gezin bekend als de ‘poepdokter’. Zijn poli in het AMC wordt dan ook in de wandelgangen de beste poeppoli van Nederland genoemd. Al jarenlang geniet deze poli onder de bezielende leiding van Marc nationale- en internationale faam betreffende de diagnostiek en behandeling van kinderen met maag- en darmproblemen.”

 “Het ontwikkelen van nieuwe, eenvoudigere, diagnostische testen en het ontwikkelen van betere behandeling van deze kinderen is de ultieme doelstelling van deze poli. Ondanks de internationale toppositie en unieke functie in Nederland hebben zij onvoldoende middelen beschikbaar om de poeppoli en het onderzoek op het door hun bereikte niveau door te zetten. Zonder bijdrages uit welke hoek dan ook, staat verder onderzoek stil en dat is iets wat we niet moeten willen. Niet alleen voor onze Susan, maar ook vele andere kinderen kampen met (soms ongrijpbare) maag- en darmproblemen. Als je gezond bent kun je je duizenden wensen bedenken, als je ziek bent, heb je er maar eentje…”