Innovatie

Innovatie

Begin 2015 is BCS een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Kennispoort Regio Zwolle. Kennispoort helpt om innovaties te realiseren. Ondernemers in de regio Zwolle krijgen concreet onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen.

 

Innovatieadviseur

Ynte van der Meer is innovatieadviseur bij Kennispoort Regio Zwolle en het eerste aanspreekpunt voor ondernemers uit Steenwijkerland. Heeft u een vraag mbt innovatie, laat het Ynte van der Meer dan weten via 06 17 10 59 43 of ynte@kennispoortregiozwolle.nl. Ook kunt u Ynte persoonlijk ontmoeten bij één van de vele bijeenkomsten die vanuit BCS en/of Kennispoort worden georganiseerd. U herkent Ynte gemakkelijk aan zijn lengte van tweemetertien.

 

Ynte van de Meer stelt zich voor

Als ingenieur industrieel ontwerper heb ik jarenlange ervaring in de industrie en in het hoger onderwijs. Met mijn ervaring en mijn creativiteit ga ik samen met u op zoek naar innovatieve mogelijkheden, en zie het als mijn uitdaging om deze mogelijkheden te verbeteren, te onderbouwen en te realiseren. Ik ben een man van tweemetertien en breng uw plannen graag naar een hoger niveau. In samenwerking met ondernemers, kennisinstellingen en financiers wil ik als innovatie adviseur een bijdrage leveren aan de economische ontwikkelingen van deze regio.

 

Een paar inspirerende voorbeelden van gerealiseerde innovaties ziet u op de website van Kennispoort: http://www.kennispoortregiozwolle.nl/innovatie-projecten.html

Innovatie