Wat heb jij nodig om de coronacrisis door te komen?

Wat heb jij nodig om de coronacrisis door te komen?

Geplaatst: 26-08-2020

Ondernemerspeiling Overijssel: doe mee!

 

Beste ondernemers in de provincie Overijssel,

De Corona-crisis houdt ondernemers nog steeds bezig. In juni 2020 hebben we daarover een eerste peiling uitgevoerd. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is er veel gebeurd. Daarom nu een tweede peiling.

Welke impact heeft de Corona-crisis op jouw bedrijf? Welke maatregelen zijn nog nodig, wat moet beter? Die vragen staan centraal in een korte vragenlijst die tot 8 september openstaat. De resultaten van het regionale Ondernemerspeiling zijn input voor de (lokale/provinciale) overheid om op basis van de behoefte en ervaringen van ondernemers de ondersteuning te optimaliseren. Hoe groter het aantal deelnemers, des te effectiever de overheid ons kan helpen met aanvullende provinciale- en lokale maatregelen en acties.

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers! We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken.

De Ondernemerspeiling Overijssel bestaat uit een vragenlijst van ongeveer 10 minuten.

De link naar de vragenlijst  www.rightmarktonderzoek.nl/ondernemerspaneloverijssel De enquête staat open tot 8 september 2020.

Bij voorbaat dank. 
Samen de schouders eronder en blijf fit!


Met vriendelijke groet,

 

Hans Bakker
regiomanager MKB-Nederland/Midden