Events en initiatieven Kennispoort Regio Zwolle

Events en initiatieven Kennispoort Regio Zwolle

Geplaatst: 25-02-2021

Kennispoort Regio Zwolle is één van de samenwerkingspartners van de Business Club Steenwijkerland. In Regio Zwolle zijn diverse events en initiatieven waar Kennispoort Regio Zwolle bij betrokken is. Als lid van de Business Club Steenwijkerland bent u van harte welke bij deze events.

 

  • Webinar ‘Ondersteuning van familiebedrijven in de praktijk’
    Als familiebedrijf heb je vaak een rijke historie, maar kijk je juist ook naar de toekomst. Heb jij met jouw familiebedrijf behoefte aan ondersteuning op het gebied van digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Wil je weten wat voor ondersteuning je als familiebedrijf in Overijssel kunt krijgen? Meld je aan voor de webinar op donderdag 4 maart 2021.  
  • Online event: Logistiek in de korte keten
    Partijen in de korte keten van streekproducten zetten veel stappen om hun producten af te zetten, maar vaak staan ze voor logistieke uitdagingen. Hoe kun je logistiek in de korte keten beter en slimmer organiseren? Samen brengen we in kaart hoe Agri & Food en logistiek hun krachten kunnen bundelen. Meld je aan voor het online event op dinsdag 16 maart 2021.  
  • International Trade Track
    Wil je starten met internationaal ondernemen? Of ben je al begonnen en wil je de volgende stappen zetten? Dan is het belangrijk dat je weet waar je rekening mee moet houden in je internationale markt. In deze exclusieve International Trade Track voor ondernemers in Regio Zwolle ontwikkel je de belangrijkste kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in internationaal zakendoen. Meer info en aanmelden.
  • Webinar ‘Zakendoen met de Verenigde Staten’ Hoe gaat zakendoen in de Verenigde Staten er in de toekomst uitzien? De VS is een ontzettend groot land dat constant in verandering is. Hoe kun je hier als ondernemer mee omgaan? Kortom: de hoogste tijd om je bij te praten over zakendoen in de Verenigde Staten. Meld je aan voor de webinar op woensdag 24 maart 2021.