Inventarisatie upgrade jezelf

Inventarisatie upgrade jezelf

Geplaatst: 25-08-2020

Beste ondernemer in Steenwijkerland,

Onlangs informeerden we u over het Ontwikkelfonds van de Regio Zwolle. Omdat de gemeente Steenwijkerland in dit fonds participeert, kunt u als Steenwijkerlandse ondernemer een financiering aanvragen voor her- of bijscholing van uw medewerkers. Dat kan nu al. We kondigden ook een vragenlijst aan om te inventariseren welke opleidingsbehoefte er is binnen uw organisatie. Deze vragenlijst van Upgrade Jezelf staat inmiddels klaar. Doet u mee?

Ontwikkelfonds Regio Zwolle
Als ondernemer in Steenwijkerland kunt u gebruikmaken van een scholingsbudget. Hierbij kan maximaal € 25.000 aangevraagd worden op basis van 50/50 cofinanciering. Voor individuele werknemers is een budget van € 5.000 (zonder cofinanciering) beschikbaar. Dat kan ook voor uw onderneming interessant zijn.

Link naar de vragenlijst
Wilt u gebruikmaken van het scholingsbudget uit het Ontwikkelfonds en/of meedoen aan de inventarisatie? Gebruik dan deze link. en vul de vragenlijst in vóór 8 september. De inventarisatie bestaat uit slechts vijf vragen. Wilt u graag ondersteuning bij de aanvraag van een scholingsbudget? Vul dan óók uw gegevens in. Direct na deze inventarisatie nodigen we werkgevers die ondersteuning willen uit voor een individueel (online) spreekuur. Tijdens dit spreekuur geven we uitleg over het Ontwikkelfonds, kunt u vragen stellen en krijgt u hulp bij de aanvraag. Is er binnen uw organisatie behoefte aan opleiding(en), aarzel niet en doe mee!

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website: https://www.upgradejezelfregiozwolle.nl/ontwikkelfonds-regio-zwolle