Let op: aankondiging asfaltwerkzaamheden bedrijventerrein Groot Verlaat

Let op: aankondiging asfaltwerkzaamheden bedrijventerrein Groot Verlaat

Geplaatst: 16-09-2022

Vrijdag 14 oktober 07:00 uur tot zaterdag 15 oktober 07:00 uur

De komende maanden krijgt het Steenwijkerlandse wegennet een fikse onderhoudsbeurt. Zo gaan we ook op Groot Verlaat, een gedeelte van Koematen en Karenburg aanpakken. De planning is dat deze werkzaamheden op vrijdag 14 oktober 07:00 uur tot zaterdag 15 oktober 07:00 uur worden uitgevoerd.

Donderdag 29 september tijdens de informatieve bijeenkomst voor ondernemers op Groot Verlaat, wordt door de aannemer van de asfaltwerkzaamheden en de gemeente een toelichting gegeven op de werkzaamheden.

Voor de bedrijven op dit gedeelte van Groot Verlaat, wordt de overlast tot een minimum beperkt. Vrijdag overdag wordt het verkeer geregeld met verkeersregelaars. Overdag wordt het bovenste gedeelte van het asfalt verwijderd. ’s Avond en ’s nachts wordt dan over de volle breedte weer een nieuwe deklaag asfalt aangebracht.

Wij willen de bedrijven vragen om vrijdag overdag de transportbewegingen te minimaliseren en ’s avonds en ’s nachts is het gedeelte Koematen en Karenburg afgesloten.

Indien het bij bedrijven toch noodzakelijk is om te moeten passeren, kan dit op 29 september doorgegeven worden, waarna we hier passende afspraken over maken.

groot verlaat