Nieuwe gezichten bij afdeling economische zaken Steenwijkerland

Nieuwe gezichten bij afdeling economische zaken Steenwijkerland

Geplaatst: 07-10-2021

Recent zijn er 2 nieuwe personen gestart bij de afdeling Economische Zaken van de gemeente Steenwijkerland. Te weten Sale Wiersma en Bauke de Heer.
Zij stellen zichzelf graag aan u voor.

Sale Wiersma

Mijn naam is Sale Wiersma en ik ben recentelijk begonnen als parttime interim accountmanager op de afdeling Economische Zaken van de gemeente Steenwijkerland. Ik vervang in deze opdracht deels de huidige accountmanager die met ziekteverlof is en deels de vorige accountmanager die met pensioen is gegaan.

Naast Steenwijkerland werk ik ook nog voor de Metropool Regio Amsterdam en de gemeente Kampen. Dit alles doe ik via adviesbureau Synnovem uit Dokkum, waar ik partner van ben. 

Ik zal me in Steenwijkerland vooral bezighouden met de bedrijfscontacten en alles wat daarmee samenhangt. Dat betekent dat ik ook zal samenwerken met de BCS en de leden van  BCS. Ik heb inmiddels al veel contacten gehad met ondernemers en bestuurders uit deze ondernemende gemeente en dat bevalt me goed. Samen werken aan een optimaal ondernemersklimaat tussen ondernemers en gemeente, dat is voor ons allen de doelstelling. Ik ben te bereiken via 06-23344511 of sale.wiersma@steenwijkerland.nl.

Bauke de Heer

En ik ben Bauke de Heer. Samen met Sale Wiersma ben ik als adviseur bij Synnovem naar Steenwijkerland gekomen om het team EZ tijdelijk te ondersteunen. Binnen dit team zal ik mij voornamelijk bezig houden met het organiseren van projecten die nog op de planning staan.

Eén van deze projecten is het ‘stadscafé’ voor de binnenstad van Steenwijk dat in januari 2022 zal gaan plaatsvinden. Iedereen die goede ideeën heeft over het vitaler maken van de binnenstad kan dit binnenkort aan mij kwijt. De beste ideeën maken tijdens het stadscafé kans op stadscheques!

Zelf ben ik woonachtig in Hoorn, en reis ik nu wekelijks naar het mooie Steenwijkerland. Daarnaast werk ik momenteel voor de gemeenten Hollands Kroon en Aa en Hunze. Als je meer wilt weten over mij, mijn opdracht bij de gemeente of de projecten waar ik aan werk bel of mail mij dan gerust op 06-24586937 of bauke.de.heer@steenwijkerland.nl.

 

foto bauke en sale