Ondernemerspeiling Regio Zwolle

Ondernemerspeiling Regio Zwolle

Geplaatst: 29-04-2022

De combinatie van twee jaar coronacrisis, gevolgd door grondstoftekorten en de stijgende energietarieven stellen ondernemers voor uitdagingen. Met deze peiling willen we inzichtelijk maken hoe het ondernemers in deze tijd vergaat. Welke gevolgen de recente ontwikkelingen hebben op uw onderneming, maar ook hoe u hiermee omgaat en aan welke ondersteuning u behoefte heeft.

Nu na ruim twee jaar de coronacrisis (voorlopig) achter ons lijkt te liggen, ondervinden veel ondernemers momenteel de gevolgen van de oorlog in Oekraïne. De Kamer van Koophandel publiceerde onlangs een onderzoek waaruit blijkt dat honderdduizenden ondernemers in Nederland in de problemen zijn geraakt en er een toename van het aantal faillissementen wordt verwacht.

Met deze korte vragenlijst willen VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Regio Zwolle, de provincies Overijssel en Gelderland, Oost NL en de 22 Regio Zwolle gemeenten inzicht krijgen in de impact op u als ondernemer.

De link naar de peiling is https://www.right.nl/ondernemerspeiling-regiozwolle
Het invullen van deze vragenlijst neemt maximaal 7 minuten in beslag en uw antwoorden worden anoniem verwerkt.
Uw antwoorden zijn van groot belang, wij danken u daarom hartelijk voor uw deelname.

In de periode tm 11 mei wordt deze peiling uitgevoerd. De uitkomsten van dit onderzoek worden o.a. gepubliceerd op de websites www.vno-ncwmidden.nl en www.regiozwollebrigade.nl.

nieuwe ondernemerspeiling afbeelding