Online banenmarkt regio Zwolle

Online banenmarkt regio Zwolle

Geplaatst: 18-08-2020

Beste relatie,

In de arbeidsmarktregio Zwolle gaan we iets nieuws doen. Voor het eerst gaan we een digitale vacaturemarkt organiseren, de ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’, een platform op LinkedIn. Op dinsdag 1 september van 10.00 tot 13.00 uur is het zover.

Heeft u personeel nodig of heeft u een ander initiatief waarvoor u mensen kunt gebruiken? Meld u dan aan, doe een oproep of plaats een vacature tijdens de Online Banenmarkt.

Wat is de Online Banenmarkt Regio Zwolle?
De Online Banenmarkt Regio Zwolle is een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden in vraag naar en aanbod van actuele vacatures. In de regio Twente is de online banenmarkt al jarenlang een groot succes; het platform telt inmiddels meer dan 5.000 leden (ca. 1/3 werkgevers, 2/3 werkzoekenden). Door het real-time’-karakter van deze online banenmarkt zijn goede resultaten behaald. Het is voorgekomen dat werkzoekenden daags na de banenmarkt in een nieuwe baan zijn gestart.

Het platform is een besloten LinkedIn-groep, die dus niet voor iedereen toegankelijk is. U kunt hier actuele vacatures plaatsen of aanverwante oproepen doen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met u in gesprek gaan en eventueel afspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichtzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een pitch of sollicitatievideo.

De Online Banenmarkt Regio Zwolle is toegankelijk voor werkzoekenden in de breedste zin van het woord. Er zijn geen restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. De enige voorwaarden zijn een goede, prikkelende pitch en/of een compleet en actueel CV. Uiteraard moet de werkzoekende daarnaast een up-to-date LinkedIn-profiel hebben; Daarnaast zijn werkgevers en intermediairs (uitzenders, detacheerders e.d.) van harte welkom. In alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten. Van deze groep vragen we een aansprekend LinkedIn-profiel en extra aandacht voor hun vacatureteksten, om werkzoekenden te enthousiasmeren.

Word lid en plaats uw vacature: zo werkt het

  • Zoek op LinkedIn de besloten groep Online Banenmarkt Regio Zwolle. Klik rechtsboven op de button ‘Lid worden. U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u als lid bent toegelaten.
  • Plaats uw vacature of oproep in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke, volledige en prikkelende vacaturetekst, met vermelding van o.a. aantal uren, opleidingsniveau, werklocatie, specifieke skills, contactgegevens, etc.
  • U kunt vacatures tussen 10.00 en 13.00 uur plaatsen. De vacatures blijven nog maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.
  • BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de actueelste stand van zaken te zien kunt krijgen (Windows F5-toets; Apple- CMD+R). Ziet u een kandidaat of pitch waarover u vragen heeft, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ uw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.

Werkzoekenden presenteren zich door middel van bijvoorbeeld een persoonlijke pitch of sollicitatievideo. U kunt deze bekijken en hierop rechtstreeks bij de kandidaat reageren.
Adviseurs en accountmanagers van WSP Regio Zwolle kijken mee met de geplaatste vacatures en proberen kandidaten hierop te matchen. Wanneer ze een geschikte kandidaat voor u zien, zullen ze u hierop attenderen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw regionale aanspreekpunt:

Marjolein Thoma, email m.thoma@staphorst.nl, telefoon 0522-467 499

of

Erik Hettinga, e-mail erik.hettinga@uwv.nl, telefoon 06 25048986 of

Sylvia Vulkers, e-mail sylvia.vulkers@uwv.nl, telefoon 0655253294 of

Nicolaas Alfing, e-mail nicolaas.alfing@uwv.nl, telefoon 0629373350


Graag tot 1 september om 10.00 uur op LinkedIn; doe mee en vind uw nieuwe medewerker!

Met vriendelijke groet,

Namens Team Online Banenmarkt Regio Zwolle

online banenmarkt