Subsidie update februari

Subsidie update februari

Geplaatst: 07-03-2024

Moore MKW is BCS-lid. Graag delen zij hun kennis op het gebied van subsidies met de BCS-leden.

-------------------
Als Moore MKW Subsidieadvies zijn wij er voor alle werkgevers en ondernemers. Of je nu investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen, bezig bent met de ontwikkeling van een innovatief product of op zoek bent naar mogelijkheden om te investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers. Wij adviseren je graag over interessante subsidieregelingen én doen tevens de aanvraag. 

Deze maand lichten we de volgende actuele onderwerpen voor je uit: 
• Vanaf 1 maart SLIM-regeling aanvragen
• Subsidieer jouw energie- en klimaatinnovaties met DEI+ 
• Subsidietip van februari

Lees meer

Vanaf 1 maart SLIM-regeling aanvragen
Investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers wordt een steeds belangrijker thema. Wist je dat je hiervoor in aanmerking kunt komen voor subsidie? Met geld van de SLIM-regeling kunnen bedrijven hun leeromgeving verbeteren door te investeren in trainingen voor werknemers. 

Vraag tussen 1 en 28 maart a.s. subsidie aan voor 60 tot 80 procent van die investeringskosten via de SLIM-regeling. Onze subsidie- en HR-adviseurs kunnen jou hierbij helpen: van de aanvraag van de subsidie tot het opstellen van loopbaan- en ontwikkeladviezen.

Vraag de SLIM-regeling aan

Subsidieer jouw energie- en klimaatinnovaties met DEI+
Houdt jouw organisatie zich bezig met innovaties op het gebied van energiebesparing of met het opwekken van duurzame energie? Is er al een innovatief product, een innovatieve dienst of innovatief proces ontwikkeld met veel marktpotentie? Krijg de kans om jouw product te demonstreren in de praktijk! 

De DEI+-(Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie) is een subsidieprogramma dat bedrijven ondersteunt bij het demonstreren van innovatieve energie- en klimaattechnologieën om duurzame transitie te stimuleren. 

Check de voorwaarden

Subsidietip van februari
Heb jij in 2023 WBSO aangevraagd én een S&O-verklaring van de Belastingdienst ontvangen? Dan ben je verplicht om de gerealiseerde S&O-uren en eventuele gemaakte kosten en uitgaven vóór 31 maart 2024 aan het RVO door te geven. Om die reden is het belangrijk dat je alle gemaakte uren en kosten met betrekking tot jouw subsidieaanvraag structureel vastlegt.

Vraag advies aan

Meer weten over subsidieregelingen
Heb je vragen over subsidieregelingen? Werk je aan innovatieve projecten en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor subsidies? Bekijk de subsidieregelingen op onze website en heb je vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Bekijk subsidieregelingen