Werkfestival Steenwijkerland krijgt derde editie op 14 november

Werkfestival Steenwijkerland krijgt derde editie op 14 november

Geplaatst: 13-06-2024

Succesvol evenement is inmiddels begrip in Steenwijkerland en omgeving

Donderdag 14 november wordt voor de derde keer het Werkfestival Steenwijkerland georganiseerd. Na het succes van de vorige edities en het allereerste Speeddate Event, dit voorjaar, kan een vervolg niet uitblijven. In 2023 bezochten ruim 850 bezoekers het evenement waar bedrijven en organisaties uit Steenwijkerland zich presenteren. De verwachting is dat ook nu de belangstelling groot zal zijn.

Schot in de roos

Met als thema Fun – Food – Work staat ‘Werken in Steenwijkerland’ centraal. Er zijn niet alleen vacatures er is ook ruim aandacht voor het updaten van een CV, LinkedIn-advies en vrijwilligerswerk komt aan bod. Doel is dat deelnemende bedrijven en organisaties op een laagdrempelige manier in contact komen met belangstellenden. Het Werkfestival is een dynamisch evenement waar men op een gezellige, energieke en creatieve manier in contact kan komen met verschillende werkgevers. Het blijkt een succes te zijn. Bedrijven die eerder meededen konden direct vacatures invullen. Het concept, dat door Business Club Steenwijkerland, verschillende ondernemers en ondernemersverenigingen in de regio in samenwerking met gemeente Steenwijkerland is bedacht en ontwikkeld, is een schot in de roos.

Inschrijving voor bedrijven is gestart

Vanaf deze week kunnen bedrijven zich inschrijven. De eerste hebben dit al gedaan en kregen meteen een vermelding op www.werkfestivalsteenwijkerland.nl. Er is plek voor zo’n 60 bedrijven die in contact willen komen met nieuwe werknemers.

Kans om nieuwe contacten te leggen

Veel ondernemers kampen met personeelstekorten en hebben openstaande vacatures. Dat geldt ook in Steenwijkerland. Voor bedrijven is deelname aan het Werkfestival Steenwijkerland een uitgelezen kans om zich te presenteren en in contact te komen met potentiële, nieuwe medewerkers. Bezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten vinden.

 

Aanmelden kan via www.werkfestivalsteenwijkerland.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.