Wilt u ons helpen? Vul de online enquête in over ruimtebehoefte bedrijventerreinen Steenwijkerland

Wilt u ons helpen? Vul de online enquête in over ruimtebehoefte bedrijventerreinen Steenwijkerland

Geplaatst: 11-10-2021

De afgelopen jaren is de uitgifte van bedrijfskavels in Steenwijkerland snel gegaan. Op dit moment zijn er nagenoeg geen gemeentelijke bedrijfskavels meer beschikbaar binnen onze gemeente en ook komt de uitgifte van het bedrijventerrein Eeserwold (privaat bedrijventerrein) goed op gang.

Wel hebben de gemeente Steenwijkerland en de Business Club Steenwijkerland gemerkt dat er nog behoefte is aan extra bedrijfskavels in Steenwijkerland. Hoeveel, waar en welk type? Dat horen wij graag van u!

Onderzoek naar behoefte aan bouwkavels
Als gemeente Steenwijkerland en Business Club Steenwijkerland vinden het belangrijk dat er voor bedrijven ook de komende jaren voldoende bouwkavels beschikbaar blijven. Daarom starten we met een onderzoek om de behoeften en wensen van bedrijven in kaart te brengen. Onderzoeksbureau Stec Groep begeleidt ons bij dit onderzoek.

Voor dit onderzoek vragen we ondernemers via een online enquête naar hun behoeften en wensen voor de komende jaren. Daarmee willen we inzichtelijk krijgen in welke kernen ruimte nodig is en wat voor type kavels we nodig hebben. Op die manier kunnen we ondernemers ook de komende jaren blijven faciliteren.

Online behoeftepeiling
Onderstaand vindt u de link naar de online enquête. Helpt u ons om de behoefte en wensen van ondernemers in kaart te brengen?

Link naar de enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/G67L6FG

Het invullen van de online enquête kost u ongeveer 10 minuten. De enquête staat open tot vrijdag 12 november. 

We hopen op zoveel mogelijk reacties. De enquête is voor alle bedrijven geschikt. Ook wanneer u mogelijk geen interesse hebt in een bouwkavel of eerder uw interesse kenbaar hebt gemaakt, helpt u ons door de behoeftepeiling in te vullen!

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Uw gegevens worden volledig vertrouwelijk en volgens de richtlijnen van de privacywetgeving behandeld.

U hebt de keuze om de enquête anoniem in te vullen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bedrijfsnaam kenbaar te maken. Wanneer u dat doet, geeft u ons de mogelijkheid om u te benaderen voor eventuele verdere vragen. Dat kan ons helpen om het beste beeld te krijgen van de antwoorden. We benadrukken dat u zich hiermee nergens aan verplicht en dat we uw gegevens nooit aan derden kenbaar zullen maken. U kunt ons op ieder moment verzoeken om uw gegevens weer uit onze database te verwijderen.

Vragen of opmerkingen?
We stellen uw deelname zeer op prijs. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Gerdi de Vries, accountmanager Business Club Steenwijkerland via 06-53250351 en gerdi@bcsteenwijkerland.nl. 

Alvast bedankt voor uw medewerking!


Met vriendelijke groet,

 

Bram Harmsma                                                                      Jurjen Helfrich
wethouder gemeente Steenwijkerland                                     voorzitter BCS