RegioBank
(success)

  RegioBank

  “Binnen de grachten van vestingstad Steenwijk vindt u een sfeervol pand van maar liefst honderd jaar oud. De nieuwste bewoner is Zelfstandig Adviseur Van Campen & Dijkstra. Het kantoor bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook kunt u er terecht voor onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken.

  Verbinding
  Van Campen & Dijkstra heeft een 'zusje’ in het Friese Grouw. Beide kantoren vallen onder hetzelfde moederbedrijf, maar draaien zelfstandig. Daardoor is de Zelfstandig Adviseur écht de bank van de buurt. Medewerkers van Van Campen & Dijkstra komt u dus ook tegen op kantoor, in de supermarkt, het café en langs het voetbalveld.

  Bank van vroeger
  Van Campen & Dijkstra brengt de bank van vroeger terug in Steenwijk. De deur van het sfeervolle pand staat wagenwijd open voor alle vragen, en de medewerkers nemen alle tijd om ze te beantwoorden. Niet in een kil callcenter, maar in een spreekkamer. Natuurlijk kunt u uw bankzaken bij Van Campen & Dijkstra ook online of telefonisch regelen.

  Belangrijke momenten
  Een kind dat zijn spaarpot komt legen. Een ondernemer die een financiering nodig heeft. Een stel dat hun eerste huis wil kopen. Elke klant is even belangrijk voor Van Campen & Dijkstra. De Zelfstandig Adviseur blijft al die levensfases naast u staan, en is er op alle belangrijke momenten met passend advies. Problemen zijn er om opgelost te worden. Met u of voor u – wat ú prettig vindt.”

  Tom Holtzer stelt zich voor

  Tom Holtzer
  tom@vancampendijkstra.nl
  T. 0521-820994

  RegioBank
  Kornputsingel 54
  8331 JV Steenwijk

  http://www.vancampendijkstra.nl/steenwijk

  RegioBank