Hedin Automotive
(success)

  Hedin Automotive

  Hedin Automotive

  Opel Rijkmans is al ruim 90 jaar Opel-dealer en is altijd met de tijd meegegaan. 

  Garage Rijkmans is in Steenwijk ontstaan en is nu met vestigingen in Meppel en Emmeloord het grootste autobedrijf in de regio.

  Steeds weer heeft het Opel dealer bedrijf ingespeeld op de veranderende markt en is van alle markten thuis. In het prachtige pand aan de Dolderweg in Steenwijk, dat in 2009 werd geopend, concentreert zich 100% Opel.  Hier staan de nieuwe en vele modellen in alle kleuren en uitvoeringen, zowel personen- als bedrijfsauto’s. Daarnaast hebben we veel jonge Opel-occasions  met weinig kilometers en een uitgebreide voorraad gebruikte Opels van alle bouwjaren.’

  Verkoop, verhuur en lease zijn vanzelfsprekend, maar ook voor het populaire private lease kan men bij Rijkmans terecht.  De werkplaats in het nieuwe pand is hypermodern, waar naast onderhoud, reparatie en apk ook schadeherstel kan worden gedaan.

  Duurzaam werken en investeren is belangrijk voor iedereen. Bij het Tamoil tankstation kan men naast de reguliere brandstoffen ook Groengas en Biobrandstof tanken.

  Bij het bedrijf in Meppel is naast verkoop en onderhoud van nieuwe Opels een zeer uitgebreide voorraad van kwaliteitsoccasions van diverse merken. Aan de Industrieweg is meer beleving voor diverse merken gecreëerd. Het terrein voor de showroom is nu ingericht als verkoopplein en ook het Tamoil tankstation is vernieuwd. Een ruim aanbod van BMW, Mercedes, Volvo, Citroen, Mini, Volkswagen, Audi en anderen is aanwezig. Altijd gekeurd en met maximale zekerheid.

  Het pand van Rijkmans in Emmeloord is volledig vernieuwd. De receptieruimte heeft een ruime ontvangst en de doorkijk naar de werkplaats is even als in Steenwijk en Meppel heel open.

  Kortom, bij Rijkmans kunt u terecht voor alles op mobiliteitsgebied. Personen auto, Bedrijfsauto, huur, koop of (private) lease. Er is altijd een oplossing. Reparatie en onderhoud van alle merken maar ook APK, Schade herstel, Airco. U bent welkom.

  de heer Johan Oostijen
  johan.oostijen@hedinautomotive.nl
  T. 088-2925210

  Hedin Automotive
  Dolderweg 50
  8331 LL Steenwijk


  http://www.hedinautomotive.nl

  Hedin Automotive