TCS Automatisering BV
(success)

  TCS Automatisering BV

  TCS Automatisering is een onafhankelijk ICT-dienstverlener, hard- en softwareleverancier en applicatieontwikkelaar met ruim 30 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van ICT-netwerken (Apple & Windows) in het MKB, de GRAFIMEDIA branche en de AGRARISCHE sector. Professionele dienstverlening zit van nature in ons DNA opgesloten. 

  Van oudsher ontwikkelt en levert TCS zelf branche-specifieke software voor het MKB en de AGRARISCHE sector. Door deze branche-specifieke oplossingen en expertise is TCS gegroeid tot een ware ICT-specialist voor het MKB en de AGRARISCHE sector. Daarnaast is TCS al geruime tijd actief in de GRAFIMEDIA branche, dit mede door de kennis die wij hebben van zowel Apple als Windows  IT-omgevingen.

  TCS vindt het belangrijk dat ondernemers zich volledig kunnen richten op hun eigen onderneming en zich niet druk hoeven te maken over zaken als ICT-beheer en onderhoud binnen hun bedrijf. Met onze All-in beheer & onderhoudscontracten heeft u als ondernemer voor verrassend scherpe tarieven geen enkel omkijken meer naar uw IT-omgeving, uiteraard behoudt u altijd de eindregie.

  Aanspreekpunt én leverancier voor al uw ICT-zaken, dat is het motto van TCS Automatisering!

  de heer André Otten
  info@tcsautomatisering.nl
  T. 0521 51 17 25

  TCS Automatisering BV
  Mr. Zigher ter Steghestraat 7
  8331 KG Steenwijk

  http://www.tcsautomatisering.nl

  TCS Automatisering BV